Перлата в короната на търсенията ми наскоро. Пропускам зеещите дупета и тем подобни повторения. Какъв (каква) трябва да си, за да стоиш и да мислиш върху фундаменталния въпрос защо някои жени са обичани, а други не!?!?
Значи… стоиш и мислиш… по едно време се усещаш, че само стоиш 😉 И питаш гуглето 😀 А то какво ти казва: Жените са създадени за бъдат обичани, а не разбирани… Малииии… колко мъдро звучи!
Всъщност някои го могат – други не. Могат го тези, които не задават тъпи въпроси на всезнаещия интернет, Могат го и тези, на които през лятото им е топло, защото не стоят на течение, предизвикано от двете дупки на главата, през които би трябвало да слушат, а не да пропускат свободно въздушното пространство.
А тези, които знаят да си въртят само дупето в кръчмата, покетрени върху масата на фона на безумната чалга и дори не могат да врътнат една свирка като хората? Абе и за техният експрес ще се намерят пътници… Значи кои останаха – момиченцата, комплексирани от по-красивата си приятелка, която си върти малко по-добре дупЕто и обира овациите на зачервените, лъснали от пот кретеноиди, проточили ей такива лиги…

Хм… а дали пък само не стоя?

Advertisements