Ох, така не се бях смяла от сто години… даже и по-малко!
Седим си ние с една приятелка на по чашка червено винце и клюкарстваме кой, какво, къде, с кого… Обяснява ми как излезли с друга наша обща позната в един хубав слънчев почивен ден да се разхождат и да обменят информация тет-а-тет… Тук е момента да вмъкна, че моята приятелка от доста време насам ми обяснява колко хубаво нещо виждаш ли бил един такъв вибриращ колан за дупето, как можел да ни отърве от досадния целулит и темподобни гадорийки. Аз лееекичко пропусках покрай деликатните си ушички тези приказчици, но това не се е случило с другата ни позната, излязла на разходка в същия този слънчев почивен ден. Навили се двечките да си поръчат с остъпка две бройки от въпросното чудо на чудесата, но втората дама в случая така и не се постарала да запомни наименованието му и за по-кратичко го нарекла просто „вибратор”!
И представете си сега: седят двете в кафе по главната улица, минават покрай тях разни стройни порзголени от слънчицето девойки, а нашите все още хубавки около 40 годишни блондинки се комплексират с всяка изминала минута. Едната не издържа и се изплясква точно когато сервитьорката пристига с таблата: Абе, Танчето, ще видиш, че с тези вибратори ще се оправим!
Горкото сервитьорче – тръсва таблата и ги изглежда подозрително точно както би изгледало две позастаряващи лесбийки, но накрая заключило умно: Вибраторът наистина помага! Много!
От съдедните маси – смяяяяяях… от масата на нашите срааааааам… И смяяяяяяях!
Но това не е всичко, въпреки, че вече сълзите ми течаха от очите, размазвайки старателно положената спирала!
Прибира се дамата в къщи и звъни на мъжа си: Знаеш ли какво сме решили с Танчето? Ще си вземем вибратори!
Съпругът, съвсем не лишен от чувство за хумор резонно й задава въпроса: Ааааааа, значи така, а? Ще се „хайдакате”*, а?
На което жената отвръща неразбиращо: Абе защо пък да се наакаме?

• Хайдакам – типична русйенска думичка, евфемизъм

Advertisements